Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati
Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati
Descriere
Pungi de vidat reutilizabile
Pachetul contine:
- 10 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 22 × 34 cm;
- 10 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 26 × 34 cm.
Mod de utilizare:
- Introduceti in punga alimentele prin deschiderea laterala prevazuta cu fermoar;
- Inchideti bine punga utilizand accesoriul pentru inchidere ermetica;
- Aseazati duza pompei manuala de aspirare (furnizara separat) peste duza de vacuum a pungii;
- Utilizati pompa manuala pentru a crea vacuum sau conectati la aparatul de vidat compatibil.
Pungile refolosibile Laica se pot utiliza in frigider sau in congelator.
Pungile refolosibile Laica VT3521 se pot folosi cu pompa manuala VT3520 (furnizara separat), cu pompa automata de vidat Laica VT3402 sau cu masinile de vidat LAICA modelele VT3240, VT3120, VT3220, VT3119, VT3217, VT3225, VT3104 utilizand accesoriul AHI031.
Vidarea este o tehnică de ambalare a produselor alimentare bazată pe reducerea presiunii absolute a aerului din interiorul unei pungi sau recipient, care are scopul de a elimina oxigenul prezent în acesta. Oxigenul este, de fapt, responsabil de deteriorarea alimentelor prin reacţia chimică numită oxidare. Aerul contribuie, de asemenea, la proliferarea majorităţii tipurilor de microorganisme. Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a multor alimente, reducând oxidarea şi prevenind proliferarea microbiană.
Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a produselor de 3-4 ori.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6-9 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Salam feliat | 4-6 zile | 22 zile |
Salam | 7-14 zile | 25-40 zile |
Cascaval | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume | 1-4 zile | 8-10 zile |
Fructe | 5-8 zile | 10-14 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 6-9 zile |
Carne gatita | 3-4 zile | 10-15 zile |
Dulciuri, deserturi | 5 zile | 18-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |
Caracteristici
Se utilizeaza la | Toate aparatele de vidat Laica |
Opinii (1)

Alerta de pret
Produse similare
Role pentru vidat alimente, 28 x 600 cm, Laica VT3509
Role pt vidare alimente - 28x600 cm laica VT3509
Set caserole de vidat si marinat Laica VT3305
Set de doua caserole pentru vidat si marinat alimente Laica VT3305
Pungi pentru vidat alimente, 20x28 cm, Laica VT3501, 100 pungi
Pungi pt. vidat alimente - 20x28 cm VT3501, 100 pungi
Pungi pentru vidat alimente, 20x28 cm, Laica VT3504, 50 pungi
Pungi pt. vidat alimente - 20x28 cm VT3504, 50 pungi
Pungi pentru vidat alimente, 25x30 cm, Laica VT3510, 50 pungi
Pastrati alimentele cu pana la de 5 ori mai mult cu pungile pentru vidat Laica Dimensiunea unei pungi: 25 x 30 cm . Pachetul contine 5 0 de pungi. Sunt potrivite...
Caserole de vidat Laica VT3306, din sticla, 0.5L, 1.5L
Caserole de vidat Laica VT3306, din sticla, 0.5 l, 1.5 l
Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati
Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati