- Acasa
- In bucatarie
- Ambalare in vid
- Aparate de vidat
- Aparat de ambalare in vid Laica VT3210, 9L/min, 100W
Aparat de ambalare in vid Laica VT3210, 9L/min, 100W
Aparat de vidat alimente
Pret cu TVA inclus
Descriere
Aparatul de vidat Laica VT3210 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
Laica VT3210 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Designul Extra Slim face acest aparat usor de depozitat in orice bucatarie.
Utilizarea aparatului:
- Tasta “SEAL/STOP”: dacă apăsaţi această tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi punga este sigilată în mod automat.
- Tasta “AUTOMATIC/STOP”: dacă apăsaţi această tastă maşina va efectua automat ciclul de aspirare şi sigilare a pungii. Cand masina este în funcţiune această tastă blochează funcţia selectată anterior. Activează ciclul de vidare al recipientelor.
- Vidarea recipientelor / caserolelor: Conectati furtunul pentru recipiente, introducand unul din capetele
acestuia in priza de aer, iar celalalt capat in priza de pe capacul recipientului. Apasati de doua ori tasta “Automatic Stop” pentru a incepe ciclu automat de aspirare. - Tasta “Pulse Vacuum”: activează vidarea pe bază de impulsuri, la apăsarea tastei va începe aspirarea aerului care se va intrerupe la eliberarea tastei.
In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei Seal/Stop.
Aparatul de vidat este dotat cu camera de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 9 litri/minut.
Poate vida hrana umeda si alimente uscate.
Aparatul de vidat Laica VT3210 vine pregatit cu:
- o rola de dimensiuni 25 x 600 cm;
- un furtun pentru vidarea caserolelor.
Laica VT3210 este in garantie timp de 2 ani.
Specificatii tehnice:
- latime maxima punga/rola = 30 cm.
- greutatea: 1,24 kg;
- dimensiuni L= 36,5; W= 10,0; D= 7 cm;
- alimentare la priza;
- putere de aspirare -600 mbar;
- putere compresor 100W;
- debit de aer 9 l/min;
Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu:
- orice pungi sau role Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm;
- caserolele VT3304 si VT3305;
- caserolele din sticla VT3306 si VT3307.
Ambalarea in vid - descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
- Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
- Economiseste spatiu in frigider;
- Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6-9 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Salam feliat | 4-6 zile | 22 zile |
Salam | 7-14 zile | 25-40 zile |
Cascaval | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume | 1-4 zile | 8-10 zile |
Fructe | 5-8 zile | 10-14 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 6-9 zile |
Carne gatita | 3-4 zile | 10-15 zile |
Dulciuri, deserturi | 5 zile | 18-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |
Documente atasate
- Manuale
- Vt3210_hi57b_new.Pdf
Opinii
Pareri Aparat de ambalare in vid Laica VT3210, 9L/min, 100W
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.
Clientii LaicaShop.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.
Aceasta actiune necesita acceptarea cookie-urilor, conform GDPR
Alerta de pret
Produse complementare
Caserole de vidat Laica VT3306, din sticla, 0.5L, 1.5L
Caserole de vidat Laica VT3306, din sticla, 0.5 l, 1.5 l
Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati
Pungi de vidat reutilizabile Laica VT3521, 20 bucati
Pungi pentru vidat alimente, 20x28 cm, Laica VT3501, 100 pungi
Pungi pt. vidat alimente - 20x28 cm VT3501, 100 pungi
Pungi pentru vidat alimente, 20x28 cm, Laica VT3504, 50 pungi
Pungi pt. vidat alimente - 20x28 cm VT3504, 50 pungi
Pungi pentru vidat alimente, 25x30 cm, Laica VT3510, 50 pungi
Pastrati alimentele cu pana la de 5 ori mai mult cu pungile pentru vidat Laica Dimensiunea unei pungi: 25 x 30 cm . Pachetul contine 5 0 de pungi. Sunt potrivite...
Role pentru vidat alimente, 28 x 600 cm, Laica VT3509
Role pt vidare alimente - 28x600 cm laica VT3509
Produse similare
Aparat de ambalare in vid Laica VT3104 Extra Slim Pro, 9L/min, 85W
Aparat de ambalare in vid Laica VT3104 Extra Slim Pro
Aparat de ambalare in vid Laica VT3217, 15L/min, 120W
Aparat de ambalare in vid Laica VT3217 cu banda dubla de sigilare
Pompa de vid portabila Laica VT3402, portabila, automata, reincarcabila
Pompa de vid portabila Laica VT3402, portabila, automata, reincarcabila cu acumulator
Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Professional, 20L/min, 130W
Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Profesional